ULTIMA ORA
DNA face apel la „echilibru în discursul public”, după afirmaţiile candidatului AUR referitoare la urmărirea penală a primarului Nicuşor Dan. „Nu este vizată nicio persoană” Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) cere candidaţilor la următoarele alegeri „echilibru în discursul public”, după afirmaţiile candidatului AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, care a susținut că DNA a început urmărirea penală a primarului general Nicuşor Dan. Procurorii anunţă că nu este vizată nicio persoană în dosar.
​Cine este noul director al Naspers, proprietarul afacerilor online românești eMag, Autovit.ro, Storia Fondul de investiții sud-african Naspers, care controlează în România platformele de eCommerce eMag, Autovit.ro și Storia, precum și portalul global OLX, a numit, vineri, un nou director general (CEO).
A fost descoperită cauza cheagurilor de sânge provocate de vaccinurile AstraZeneca și Johnson&Johnson împotriva Covid Cheagurile de sânge care au cauzat moartea în urma vaccinării anticovid cu seruri Johnson & Johnson (J&J) şi AstraZeneca au fost cauzate de o reacţie autoimună la care sunt predispuse anumite persoane, o descoperire care urmează să modeleze dezvoltarea unor vaccinuri viitoare, relatează Bloomberg, preluată de News.ro.
Trofeul Clarins: Gabriela Ruse, în semifinale după o victorie categorică – Duel cu principala favorită Gabriela Ruse a reușit vineri calificarea în semifinalele Trofeului Clarins (competiție de categorie WTA 125), după un succes categoric în fața franțuzoaicei Alize Cornet (99 WTA), scor 6-1, 6-2.
Alte patru publicații rusești sunt interzise în Uniunea Europeană. Moscova amenință cu represalii Uniunea Europeană a anunțat, vineri, că suspendă distribuția a patru publicații rusești pe teritoriul comunitar, în pofida unui avertisment de la Moscova legat de faptul că o asemenea decizie va atrage represalii prompte, informează Reuters.
ATP Roma: Al treilea favorit, în finala turneului după un prim set pierdut Alexander Zverev a reușit vineri calificarea în finala turneului „ATP 1000” de la Roma, după ce l-a învins în semifinale pe chilianul Alejandro Tabilo (32 ATP), scor 1-6, 7-6(4), 6-2.
Cine este bărbatul care a incendiat sinagoga din Rouen „Un act antisemit care ne atinge profund pe toți”, a denunțat ministrul de interne Gérald Darmanin, care a precizat că bărbatul care a dat foc vineri sinagogii din Rouen era căutat de „mai multe săptămâni” și că polițistul care l-a ucis va fi „decorat”, potrivit AFP.
Putin pune sub semnul întrebării legitimitatea președintelui Zelenski. „Rusia va dori să fie sigură că semnează cu persoana care trebuie” Președintele rus Vladimir Putin a pus sub semnul întrebării legitimitatea politică a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, când a fost întrebat vineri despre lipsa intenţiilor de organizare a unor alegeri prezidențiale în Ucraina la acest moment, relatează Reuters.
Juventus Torino și-a demis antrenorul după câștigarea Cupei Italiei Deși a încheiat sezonul cu un trofeu cucerit, Juventus Torino a a anunțat vineri despărțirea de antrenorul Massimiliano Allegri după trei sezoane, din cauza comportamentului său de la finala Cupei Italiei.
Francis Ford Coppola anunță că lucrează la un nou film, la o zi după premiera de la Cannes a „Megalopolis” „Am început deja să scriu un nou film”, a declarat Francis Ford Coppola, vineri, la conferinţa de presă ocazionată de prezentarea "Megalopolis", filmul testament al acestui regizor american, aflat în cursa pentru trofeul Palme d'Or şi primit cu păreri împărţite, transmite AFP, preluată de Agerpres.
FOTO Golgheterul echipei naționale, întâlnire emoționantă cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită Liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Adrian Mutu a profitat de vacanță pentru o vizită în Arabia Saudită, unde s-a întâlnit cu Ivan Rakitic și Cristiano Ronaldo, dar a participat și la antrenamentele celor de la Al Shabab.
Aproape 300 milioane EUR pentru firme de construcții și de instalații electrice, să reabiliteze locuințe și să pună panouri solare pentru românii vulnerabili Românii considerați vulnerabili din punct de vedere energetic vor beneficia de fonduri europene pentru reabilitarea locuințelor și montarea de panouri solare, însă banii vor fi accesați direct de firmele de construcții și de instalații electrice care vor executa lucrările, printr-o linie de finanțare în valoare tootală de aproape 300 de milioane EUR, din Planul Național pentru Redresare și Reziliență (PNRR), lansată, vineri, în consultare publică.
'Nu aveți încredere în Putin' când spune că nu va invada orașul Harkov, afirmă fostul președinte ucrainean Fostul președinte ucrainean Petro Poroșenko spune că nimeni nu ar trebui să aibă încredere în Vladimir Putin atunci când acesta spune că nu va invada Harkovul, potrivit Sky News.
Capitala ar putea avea o Piață 13-15 Iunie 1990. Situarea propusă în Consiliul General Denumirea de Piaţa 13-15 Iunie 1990 ar putea fi atribuită unei secţiuni din spaţiul public situat între Bulevardul Nicolae Bălcescu şi monumentul Căruţa cu Paiaţe, potrivit unui proiect care va fi dezbătut în şedinţa de luni a Consiliului General al Capitalei, informează Agerpres.
VIDEO Tren răsturnat de tornadă în nordul Italiei O tornadă produsă în Italia, joi noapte, a răsturnat un tren de marfă în apropiere de Mantova, pe fondul vremii extreme care a făcut ravagii în nordul ţării, au relatat vineri mass-media italiene, potrivit Agerpres.
Încă o „victorie” în războiul palmaresului cu FCSB – Comunicatul dur al CSA Steaua După un nou episod al războiului pentru palmares între CSA Steaua și FCSB, Curtea de Apel București a oferit o decizie favorabilă echipei din liga secundă, care a și emis un comunicat în care anunță că „s-a făcut dreptate”.
StupFest - un festival de oferte pentru antreprenori În acest an are loc a 2-a ediție de StupFest, o campanie dedicată antreprenorilor din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup in perioada 20 – 26 mai. Soluțiile variază de la înființarea unei firme, servicii de contabilitate, soluție de facturare (care pot fi de ajutor persoanelor care abia acum se gândesc să înceapă o afacere), până la servicii de telefonie mobilă, soft CRM, magazin online.
Moldova negociază un acord de securitate cu UE. Maia Sandu: „O umbrelă pentru activități deja existente și, sperăm, altele noi” Preşedinta Maia Sandu a confirmat vineri la Berlin relatările din mass-media conform cărora Republica Moldova negociază un acord de securitate cu Uniune Europeană, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.
Răsturnare de situație în cazul vedetei de la PROTV care urma să se mute la Antena 1: „Chibzuinţa e cea care primează” Dată ca sigură plecarea jurnalistului Ovidiu Oanță de la Știrile PRO TV la Observatorul Antenei 1 nu se va mai petrece în cele din urmă. Motivul: Oanță s-a răzgândit, scrie PaginadeMedia.
Florin Piersic, reevaluat cardiologic. Ultimele informații transmise de medici despre starea actorului Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic, vineri, iar starea sa generală este una stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare, au informat reprezentanții Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by