ULTIMA ORA
Încă o „victorie” în războiul palmaresului cu FCSB – Comunicatul dur al CSA Steaua După un nou episod al războiului pentru palmares între CSA Steaua și FCSB, Curtea de Apel București a oferit o decizie favorabilă echipei din liga secundă, care a și emis un comunicat în care anunță că „s-a făcut dreptate”.
StupFest - un festival de oferte pentru antreprenori În acest an are loc a 2-a ediție de StupFest, o campanie dedicată antreprenorilor din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup in perioada 20 – 26 mai. Soluțiile variază de la înființarea unei firme, servicii de contabilitate, soluție de facturare (care pot fi de ajutor persoanelor care abia acum se gândesc să înceapă o afacere), până la servicii de telefonie mobilă, soft CRM, magazin online.
Moldova negociază un acord de securitate cu UE. Maia Sandu: „O umbrelă pentru activități deja existente și, sperăm, altele noi” Preşedinta Maia Sandu a confirmat vineri la Berlin relatările din mass-media conform cărora Republica Moldova negociază un acord de securitate cu Uniune Europeană, relatează agenţia EFE, citată de Agerpres.
Răsturnare de situație în cazul vedetei de la PROTV care urma să se mute la Antena 1: „Chibzuinţa e cea care primează” Dată ca sigură plecarea jurnalistului Ovidiu Oanță de la Știrile PRO TV la Observatorul Antenei 1 nu se va mai petrece în cele din urmă. Motivul: Oanță s-a răzgândit, scrie PaginadeMedia.
Florin Piersic, reevaluat cardiologic. Ultimele informații transmise de medici despre starea actorului Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic, vineri, iar starea sa generală este una stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare, au informat reprezentanții Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani.
Ucraina: Putin dă de înțeles că nu va respecta armistițiul olimpic propus de Macron Președintele rus Vladimir Putin a lăsat să se înțeleagă că nu va respecta armistițiul olimpic și că va continua să lupte în Ucraina în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris, contrar dorinței omologului său francez Emmanuel Macron, potrivit AFP.
Un polițist de frontieră din Ucraina a împușcat în cap un bărbat ce încerca să fugă în România Autorităţile ucrainene au arestat un membru al Gărzii de Frontieră pentru uciderea cu un foc de armă a unui bărbat în vârstă de 39 de ani care încerca să treacă ilegal graniţa către România, a anunţat vineri Biroul de Stat de Investigaţii din Ucraina, relatează agenţia EFE, preluată de Agerpres.
Avuția națiunilor. Cum este împărțită bogăția în lume și cât au românii din ea Chiar dacă cei doi ani de pandemie s-au caracterizat prin lipsa predictibilității economice și prin puternice fluctuații ale cursului valutar, iar 2022 a venit cu o inflație uriașă, avuția netă a gospodăriilor a crescut la nivel global. Creșterea prețului activelor e una din cauze.
Războiul televiziunilor pe chefi. Antena 1 a dat în judecată Pro TV și pe Chefii Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu După ce PRO TV a anunțat că foștii chefi la cuțite Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu vor fi noii jurați de la Masterchef, Antena 1 contraatacă, informează PaginadeMedia.
Dosarul Orfelinatului Groazei de la Siret ajunge pe agenda CCR. Curtea se va pronunța asupra ordonanței de clasare Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) a anunţat că magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti sesisează Curtea Constituţională a României (CCR) în dosarul privind victimele-copii din căminul-spital de la Siret din timpul regimului comunist, transmite News.ro.
Ucraina, adversară a României la EURO 2024, și-a anunțat lotul pentru amicalele din iunie Ucraina va fi prima adversară a României la Campionatul European din Germania, iar selecționata pregătită de Serhiy Rebrov va susține până la turneul final trei partide amicale.
Buzău: Incident la aterizarea unei aeronave de mici dimensiuni, după o lansare de paraşutişti O aeronavă de tip AN2 a aterizat vineri vineri după-amiază pe un câmp din judetul Buzău, fără ca incidentul să se soldeze cu victime, relatează News.ro și Agerpres.
Stranierii convocați de Edi Iordănescu pentru ultimele meciuri de pregătire înainte de EURO 2024 Selecționerul Edi Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați la naționala de fotbal a României pentru meciurile cu Bulgaria (4 iunie, ora 21:30) și Liechtenstein (7 iunie, ora 21:00), ultimele teste înaintea participării la Campionatul European din Germania.
Rețeaua electrică a României este atât de veche, încât există localități unde nu poți băga în priză două frigidere concomitent, spune un senator Rețeaua de distribuție a energiei din România este atât de veche, încât există localități unde oamenii rămân în beznă cu zilele sau nu poți băga în priză concomitent două frigidere, spune senatorul UDMR Lorant Antal. Potrivit companiilor de distribuție a energiei, rețeaua are nevoie de investiții de 15 miliarde de euro până în 2030, însă ANRE avertizează că toate aceste investiții se vor regăsi în final în facturile plătite de români.
Fecioare care plâng și cruci care sângerează: Vaticanul a emis reguli mai stricte pentru recunoașterea „miracolelor” Vaticanul a emis vineri noi orientări ce recomandă o abordare prudentă a presupuselor evenimente supranaturale, cum ar fi Fecioarele care plâng sau crucile care sângerează, care de secole au stârnit interesul credincioșilor catolici, scriu Reuters și BBC.
Sistemul VAR va fi îmbunătățit - Modificările anunțate de FIFA Cluburile din Premier League au contestat dur arbitrajul video, mai ales după o serie de decizii eronate în acest sezon, iar președintele FIFA a reacționat și a subliniat că sistemul va fi îmbunătățit pentru a putea înlătura orice tip de greșeală.
Rusia construiește un nou gazoduct către China. Capacitatea, similară celei a Nord Stream 1 Rusia şi China ar urma să semneze „în viitorul apropiat” un contract privind gazoductul Power of Siberia 2, care va transporta gaze ruseşti către China, a informat vicepremierul rus Alexander Novak, transmite Reuters, preluată de Agerpres.
Au copiii germani cei mai strâmbi dinți din lume? Afacerea cu aparate dentare în Germania Fiecare al doilea copil german poartă un aparat dentar, recomandat de medicii ortodonți, dar aceștia nu o fac doar pentru binele pacientului, ci și pentru cel al buzunarului propriu. Pe lângă decontarea Caselor de Sănătate, uriașe profituri se fac prin recomandări de produse mai scumpe și servicii coplată.
Copii răniți în Fâșia Gaza vor fi tratați în spitale din România, anunță Alexandru Rafila Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat vineri, la Iaşi, că se fac pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi trataţi în unităţi medicale din România, după ce au fost răniţi în atacurile armatei israeliene din Fâşia Gaza.
Monica Niculescu, în finala de dublu la Trofeul Clarins - Trei mingi de meci salvate Perechea formată din Monica Niculescu și chinezoaica Lin Zhu s-a calificat în finala probei de dublu la Trofeul Clarins, turneu de categorie „WTA 125” care are loc la Paris.

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Contributors
Euractiv
WebPR


Bloguri HotNews
citeste mai multe www.hotnews.ro/bloguri

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by